tisdag, juni 20, 2006

Ställningen i Open-klassen

Ok, deltagare i Open-klassen. Då var det dags att uppdatera ställningen och som tidigare bifogar ni er rapport till det här inlägget. Det ryktas om att vissa av er nu nått över metern vilket låter högst osannligt/oroande.

Von Oben för solrosakademien

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kära solrosakademien och tappra medtävlande i Open-klassen! Så här på midsommarafton kan jag meddela att mina solrosor fortfarande lever, vilket var förutsättningen till att jag skulle börja slå mig själv för bröstet och hävda min överlägsenhet. Jag tror dock att min solros talar för sig själv när jag meddelar att den nu nått 145 cm! Tack Micke för fröet och den kommande vinsten =)
Låt inte detta förstöra ert midsommarfirande, jag önskar er en trots allt glad midsommar!

/Sara "trots allt ett och annat grönt finger" Rimpi

Anonym sa...

fotobevis krävs!

Anonym sa...

Japp, håller med ovanstående samt DNA-matchning för att utesluta solroskombatanter i form av tall, gran och björk!

Anonym sa...

Solrosen lever och frodas. Här har anammats en mer defensiv strategi, en sådan som Sverige inte hade i fotbolls-VM, med ledorden "sakta men säkert". De 67 cm över havet som erhållits kan inte mäta sig med fröken Rimpi's belgian blue, men det har som sagt varit en vald strategi.
Nu när pappa är tillbaka från semestern med Giliansk jord i bakfickan skall det sakta men säker skiftas strategi mot en mer anfallsglad fotb... solrosodling.

/Steifmaister

Anonym sa...

Kan nu stolt meddela att min solros når över 2 meter! 201,5 cm för att vara exakt! Ställde dock ut den på balkongen några timmar när jag var och badade i helgen och då blåste krukan omkull och min lilla älskling bröt nacken och tvingas numera bära nackkrage! Olycksfallet har dock inte nämnvärt påverkat tillväxttakten än så länge!

/Sara

Anonym sa...

Kruka kan ju aldrig vinna =)