lördag, april 29, 2006

Presentation av deltagare 2:

Namn: Thomas "broccoli" Johansson

Bor: Ålidhems södra udde, en utmärkt plats för uppfödning av solrosor. Vid dom stora flyttstråken så är denna söderhavsö en utmärkt plats för att beskåda dom stora flockarna solrosor som passerar här vår och höst för att äta upp sig och må bra. Dock få äro kallade för att växa upp och bo i detta tropiska härbärge.

Familj: Singel, allt för att optimera tillväxten av stora rosor, ingenting får komma emellan en vinst i detta solros-vm.

Styrka: Har under denna vinter tränat hårt i konsten att odla dom stora rosorna. Träningen har bestått av både en teoretisk och praktisk del samt uthållighet. Jag är nu både stark och lika snygg som en gnu så detta lär bli en lätt match. Även viss del av kulinarisk matlagning med tillhörande och passande dryck har ingått.

Meriter: Vintersolros-os i Lichtenstein, plats 2, sommar-os i Prag, plats 1, Vatikanstatensmästare i solrosvm -98, sm-etta -78 i vändträsk. Sunshinesolrosfröuppfödare sedan många år med lång och meriterande stamtavla. Har för övrigt två kullar brightheadsunshine till salu för leverans till våren 2007, alla vaccinerade och levereras med stamtavla.

Stalltips till övriga deltagare: Kommer själv att skicka två av mina potentiala vinnare på höghöjdsträningsläger utomlands i Piteå. Att rekommendera till övriga för att säkra vinst.

4 kommentarer:

Anonym sa...

bra sylt

Anonym sa...

Haha fin beskrivning / Johan

Anonym sa...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»