söndag, april 30, 2006

Presentation av deltagare 3:



Namn: Johan "Jag älskar senap" Vestberg

Bor: På Ålidhem, nära värmeverket, detta medför en förhöjd kvävehalt vilket bör vara gynnsamt ur solrosodlingssynpunkt. Tror på odling i lämpligt förorenad fd. industrimark med många näringsrika men idag förbjudna kemikalier som redan på kort sikt kan bidra till gynnsamma genförändringar.

Född: Ja

Familj/rötter: Kommer från en ryktbar (hårig) släkt av goda simmare. Tror detta kan vara en stor tillgång när det gäller odlingsteknik/befruktningsteknik. Ena släktträdet härstammar i rakt nedstigande led från en rysk desertör som kom till Sverige under 1800-talets första hälft för att leva på solrosodling i trakterna runt Lycksele. Denne deserterade på grund av hans odlingar i TsarPeter´s Ryssland hade blivit så framgångsrika att det på sikt hotade att snedvrida hela den ryska ekonomin. Vissa menar även att det var just dessa solrosodlingar som var början till slutet på det Ryska Tsarväldet.

Den andra grenen av släkten utgörs av människor från de djupa inavelsskogarna runt Solberg (Öviks inland), byn har fått sitt namn på grund av bybornas extrema skicklighet i att odla solrosor. Det myktna månggiftet inom den egna släkten sägs ha resulterat i ett extra finger på varje hand som var grönt – därav kommer uttrycket ”gröna fingrar” när någon är extra bra på att odla.

Styrka:
Är inom odlingskretsar känd som "mannen som kan tala med rötter" eller tjuren från Heliantus Annus. Samt ovan nämnda förfäder.

Meriter: Framgångsrikt odlat fotsvamp under tidiga tonåren samt regerande etiopisk mästare i luffarschackt. Författare av de populära böckerna: Maskrosor är från Mars och solrosor är från Venus, The solros-within, Solrosodling for dummies samt den senaste Så vinner du solros-VM varje gång.

7 kommentarer:

Anonym sa...

försynt som alltid :)
/Mikael

Solrosvm sa...

Tyckte väl att jag kände igen bilden. Du maaste vara "el grosso grande porrfavor" paa www.homogay.se Har alltid tyckt om din kontaktannons. Synd bara att det ska vara ett saadant laangt avstaand bara. /Herr T

Anonym sa...

Såg att du släppte " el grande" grejjen. Om du är en pistill är det då du som "får" enligt den amerikanska sättet att mäta!

Anonym sa...

Eftersom min fina bild väckte sån avundsjuka bytte jag ut den mot ett som jag tog i odlingen förra veckan. / Johan

Anonym sa...

Noble herr Vestberg!

Vi HMK Carl VI Johan af Iemptland önskar eder all lycka i denna tävling.
Maa Gud fader staa dig bi.

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»