söndag, maj 14, 2006

Broccoli-Thomme i ledning efter taktikkupp

Nu har samtliga tävlanden fått upp sina bidrag ur jorden och det har således blivit dags att ta sig en titt på ställningen. Tämligen otippat kan vi konstatera att det är ingen mindre än Pites egen pärodlarson, Thomas Johanschån, även känd som skrävlarn från Storfors som har intagit pole position med hjälp av det beprövade taktiktricket "alla ägg i samma korg". Ledarexemplarets längd uppgår till aktningsvärda 38 centimeter, men juryn kunde även under sitt besök konstatera att det i de Johanssonska odlingarna i övrigt ser magert ut med återväxten. Vi som ligger hack i häl kan alltså bara gratulera stort till ledningen, men samtidigt påminna om att det är blåsigt på toppen och att en olycka ju inträffar så lätt...

Samtidigt vill jag ta tillfället i akt att instifta vm:s första spurtpris, som kommer att utfästas till första exemplar över 100cm. Den särskilt tillsatta spurtpriskomittén, ledd av Leila Freivalds och Jesus Alcala, befinner sig nu i sydfrankrike på Kick-off för att fastslå prisets natur och beräknas tillbaka någon gång under försommaren med en första utvärdering, varvid akademien återkommer i ämnet.

/Mikael von Oben Sellin,
å Solrosakademiens vägnar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min name broccoli har just gått med i Hells Angels med dom premisserna och lovorden att "om du någon gång har problem med någonting så kontakta oss och vi ska omedelbart ta itu med problemet". Vill bara framföra detta till övriga deltagare utifall att "dylika påtänkta eller planerade gestapokupper mot min stolthet och färggranna skapelse i fönstret som vätter mot söder skulle äga rum eller enbart tanken på att det kommer att äga rum ökar risken med att förkorta sitt liv med ungefär fyrtio år". Dont mess with my sunshine!!

Anonym sa...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonym sa...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»